MountainBikes

De mountainbike: de fiets die je mee op avontuur neemt over de snelste trails, de steilste afdalingen en tot de hoogste bergtop. Deze alleskunners hebben de laatste jaren veel innovatie en vernieuwing gekend, dit alles om nog specifieker aan jouw behoefte te voldoen. Er is dus voor elk wat wils: fatbike, 29er of 27,5” van fully tot hardtail, het kan allemaal.

 

Niner

“29er only” Dat is de viesie van deze mountainbike fabrikant. Gemaakt voor mountainbiker door mountainbikers en afkomtstig uit Colorado-California USA. Dit merk staat voor kwaliteit, innovatie, en persoonlijkheid en geeft je een enorm veel mogelijkheden en keuze die elke fiets uniek maakt. Omdat Niner geen complete fietsen levert kan en mag alles. Wil je je reeds bestaande groep op een nieuw Niner frame plaatsen dan is dat geen enkel probleem.

Merida

Merida is reeds jarenlang één van de grootste fietsontwikkelaars in de wereld en staat dan ook voor innovatie en kwaliteit met een zeer uitgebreid gamma in alle prijsklassen. Al jaren is Merida ook trotse sponsor van het MULTIVAN MERIDA BIKE TEAM. Deze MTB-equipe behoort al jaren tot de meest constante en succesvolste teams ter wereld met rijders als José Antonio Hermida en Gunn-Rita Dahle Flesja. Merida staat voor More Bike, More Succes, More Fun!

Niner RKT 9 RDORKT9 RDO

Een prchtige marathon/xc full suspension mountainbike met alle nieuwe standaerden op mtb vlak.

Merida Big Nine 7000

BIG NINE

De razendsnelle en zeer stijve 29” hardtail met een prachtig frame design.

Niner Air 9 RDO

Air 9 RDO

Een razend snelle “race day optimized” carbon hardtail. Licht en efficiënt.

Merida Ninety-Six

Ninety-Six

De splinternieuwe marathon/xc race full suspension van Merida.

Niner Air 9

Air 9

Het alluminium broetje van de Air9 carbon en RDO. Een top hardtail voor elk budget.

Merida Big Seven

BIG.SEVEN

De kleine speelse broer van de Big Nine met 27,5” wielen.